Film är bäst på Bio.nu
FilmrecensionerKommande filmerFilmnyheterFilmnyheterBiotoppenDVDFilmsnackOm Bio.nuKontakta


The Burning Plain

Originaltitel: The Burning PlainSe trailer


Genre: Drama

Regi: Guillermo Arriaga Manus: Guillermo Arriaga

Skådespelare: Charlize Theron, Kim Basinger, Jennifer Lawrence, José María Yazpik, Joaquim de Almeida

Biopremiär: 2009-04-03 Längd 111 min

IMDb
Bio.nu recension betyg: 0

Det förflutna sammanflätas med nutiden

Det förflutna har en märklig tendens att sammanflätas med nutiden. Fem människor blir i THE BURNING PLAIN varse om denna sköra balans.

Marianna, en 16-årig flicka som lever i en by vid Mexikos gräns, plockar ihop spillrorna av sina föräldrars krossade liv. Sylvia, en kvinna i Portland i Oregon, tvingas genomgå en känslomässig resa för att slutgiltigt göra upp med en synd i sitt förflutna. Gina och Nick är ett älskande par i all hemlighet, som försöker hantera sin dolda och intensiva kärlek. Till sist finner vi Maria, en liten flicka som även hon måste vägleda sina föräldrar mot försoning, förlåtelse och kärlek. De fem möts omedvetet i det förflutna och i nutiden då de upptäcker att valet av handlingar i strävan att finna försoning kan utgöra skillnaden mellan liv och död.

THE BURNING PLAIN är skriven och regisserad av Guillermo Arriaga, känd för sina manus till kritikerrosade och mångfaldigt prisbelönta filmer som "Babel", "21 gram", "Älskade hundar" och "The Three Burials of Melquiades Estrada". I huvudrollerna ser vi bland andra Charlize Theron ("Monster", "North Country"), Kim Basinger ("L.A. Konfidentiellt") och Joaquim de Almeida ("Desperado", tv-serien "24").

Senast uppdaterad Jan 17, 2009. 5631