[an error occurred while processing this directive]

12/11 2001

Atlantis etta på biotoppen

Atlantis- en försvunnen värld har redan under öppningsveckan till och med i söndags setts av totalt 87 500 personer i Sverige.


Atlantis

Filmen handlar om Milo James Thatch, en oerfaren ung äventyrare som 1914 ansluter sig till en grupp av djärva upptäcktsresanden för att leta efter det legendariska försvunna riket Atlantis. Milo blir tack vare sina kunskaper snart den viktigaste personen när det gäller att lösa det urgamla mysteriet med Atlantis. Milo är kart- och språkexpert på ett museum, en naiv men beslutsam kille som drömmer om att avsluta det sökande efter Atlantis som hans avlidne farfar, en berömd upptäcktsresande, en gång började.

När en sedan länge försvunnen dagbok dyker upp, avslöjar den nya ledtrådar till platsen där Atlantis lär vara beläget. En excentrisk miljardär går med på att bekosta en undervattensexpedition med den jättelika ubåten Ulysses och ett fantastiskt äventyr kan börja.

Milo leder till slut kapten Rourke och hans besättning till det svåråtkomliga kungariket på havets botten. Vad de hittar överträffar inte
bara deras vildaste förväntningar, det utlöser också en explosiv serie av händelser som bara Milo kan förhindra...

Läs recensionen av Atlantis
Sök i nyhetsarkivet:


[an error occurred while processing this directive]